Web Design

Site-ul web reprezintă imaginea organizației dumneavoastră în mediul online. O imagine de calitate constituie un avantaj în fața concurenței, chiar și dacă nu desfășurați activități online. Buxa Ltd vă oferă 2 variante de site-uri, în funcție de necesitățile și disponibilitatea dumneavoastră în ceea ce privește eficientizarea costurilor. În acest sens, vă punem la dispoziție același concept lowcost IT, care vă propune:

  • implementări fără servicii de hosting, fără abonamente lunare, fără costuri de întreținere. Totodată, această variantă oferă și calitatea maximă a conexiunii clienților dumneavoastră la site.
  • varianta în care utilizați servicii de hosting pentru găzduirea site-ului și a celorlalte aplicații, implică o serie de costuri suplimentare și dependența de funcționalitatea serverelor acestor furnizori.

Toate site-urile implementate până în prezent au asociate servicii de monitorizare a traficului, servicii de monitorizare a conținutului și semnalarea erorilor de accesare a paginilor, precum și posibilitatea de lansare a unor campanii de promovare în mediul online.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.