Be.You.Tiful Luxury Center


  

Be.You.Tiful Luxury Center dispune de o clinica pentru medicina estetica si un salon de infrumusetare. Servciile oferite sunt la cele mai ridicate standarde de calitate, sunt prestate de personal calificat cu ajutorul tehnicilor si tehnologiilor de ultima ora.

Pentru mai multe detalii - click aici.

GAL "Plaiurile Bistritei" Garleni


  


Parteneriatul public privat al Grupului de Actiune Locala Plaiurile Bistritei a fost infiintat in anul 2015, in vederea accesarii si implementarii fondurilor europene prin Programul LEADER. Rolul nostru este de a implementa Strategia de dezvoltare locala a zonei GAL Plaiurile Bistritei.


Pentru mai multe detalii - click aici.

BIT Solution Bacau


  

Infiintata in anul 2010, Business Intelligence Total Solution si-a propus oferirea de servicii complete in domeniul consultantei pentru afaceri si management astfel incat a devenit un partener de incredere pentru clientii sai.

Pentru mai multe detalii - click aici.

TQM Group Bacau


  

SC TQM GROUP SRL este o societate de consultanta, servicii si formare profesionala abilitata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerului Administratie si Internelor si Ministerului Educatiei.

Pentru mai multe detalii - click aici.

DECOGRC Bacau


  

Societatea comerciala cu raspundere limitata DECOGRC Bacau, a fost infiintata in anul 2015, avand ca obiect principal de activitate productia de articole din beton, ciment si ipsos in domeniul materialelor de constructii.

Pentru mai multe detalii - click aici

MG Carm Hemeius


  

SC MG Carm SRL Hemeius este o structură de economie socială înființată în anul 2015. Aceasta societate presteaza servicii in domeniul carmangeriei si ofera produse de cea mai buna calitate in domeniu. 

Pentru mai multe detalii - click aici. Under construction!
Pentru shop online - click aici. Under construction!

Asociatia Perspectiva Globala, Initiativa Locala Bacau  


Scopul APGAL este de a realiza activitati si proiecte in domeniile educativ, cultural si sportiv, al asistentei sociale si drepturilor omului, de a milita pentru o dezvoltare durabila cu accent pe protectia mediului si ecologie.


Pentru mai multe detalii - click aici.


SC MG Consprest SRL 

Nicolae Balcescu


  

SC MG Conserv SRL Magura este  o structură de economie socială înființată în anul 2015. Aceasta societate presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale.

Pentru mai multe detalii - click aici. Under construction!
 

Centrul de sanatate Oxigen


 

Centrul pentru sanatate Oxigen se adreseaza in special persoanelor adulte, dependente de alcool, droguri si alte substante psihoactive, indiferent de rasa, religie, etnie, sex, satut social.


Pentru mai multe detalii - click aici.

Prodbac Security Bacau


  

Societatea Comercială Prodbac Security Bacău este o societate comercială română, cu capital integral privat, înfiinţată în anul 1999 sub forma societăţii pe acţiuni, cu denumirea de S.C. Prodbac Security S.A. Bacău, având ca obiect principal de activitate “activităţi de protecţie si garda” - CAEN 8010 si "activitati de servicii privind sistemele de securitate: - CAEN 8020. 

 Pentru mai multe detalii - click aici.

Autoservice Marini Bacau


  

Autoservice Marini, este partener intr-un proiect cu finantare europeana al carui obiectiv general este dezvoltarea unor noi structuri de economie socială la nivelul a trei dintre regiunile de dezvoltare ale României. 

 Pentru mai multe detalii - click aici.

MG Cleanforte Balesti-Vrancea


  

SC MG Cleanforte SRL este o structură de economie socială înființată în anul 2015. Presteaza servicii de curățenie profesionale și economice în locuințe, sedii firme, instituții, birouri etc. și după constructor. De asemenea, ofera servicii de spălare și călcare prosoape, lenjerii, fețe masă etc.

Pentru mai multe detalii - click aici.

Asociatia Stop Drog Bacau  
Asociatia a fost infiintata in anul 2015 si are drept obiect de activitate preventia, dar mai ales interventia post-factum asupra consumatorilor de droguri.

Pentru mai multe detalii - click aici.

MG Conserv Magura


  

SC MG Conserv SRL Magura este  o structură de economie socială înființată în anul 2015. Aceasta societate presteaza servicii in domeniul conservelor si a sucurilor naturale.


Pentru mai multe detalii - click aici. Under construction!
Pentru shop online - click aici. Under construction!


DAV Combust Pancesti


  

SC DAV Combust SRL este o societate tanara si dinamica, cu o viziune clara si ambitie. A fost infiintata in anul 2015 cu activitatea de baza in domeniul intretinerii si reparatiei de autovehicole. Proiectul de dezvoltare imediata a societatii consta in intrarea pe piata carburantilor in vederea comercializarii acestora prin intermediul statiilor mobile de carburanti.

Pentru mai multe detalii - click aici.

Asociatia sprijin in dezalcoolizare Bacau


  

Asociatia Sprijin in dezalcoolizare Bacau a ffost infiintata in anul 2015 si are drept obiectiv actiunea factum si post-factum in vederea sprijinirii persoanelor care sufera de alcoolism.

Pentru mai multe detalii - click aici.